Mocasini copii piele Jose argintiu Pj Shoes 27-36

Produs nou

Cusuti manual, mocasinii au piele premium in interior si exterior si sunt foarte confortabili. Incaltamintea PJ pentru baieti reprezinta stil, calitate si confort. Copii vor arata si se vor simti excelent in modelul Jose. Mocasinii sunt un “Must Have” al primaverii si pot sa fie purtati atat la ocazii deosebite, cat si la scoala.

Mai multe detalii

64 Produse

72,92 lei

-50%

145,83 lei

Informații

Mocasini copii piele argintii produsi de PJ Shoes. Producatorul de incaltaminte copii PJ SHOES ofera cele mai conforabile modele de incaltaminte copii la preturi convenabile. Mocasinii Jose sunt usori, moderni si cool. Sunt un „must have” al sezonului acesta.
Incaltamintea pentru copii PJ Shoes este creata avand in vedere urmatoarele prioritati: functionalitate, calitate si design. Astfel, tenisii pentru baieti din piele sunt confortabili, moderni, perfecti pentru a petrece o zi intreaga in ei. Incaltamintea pentru copii PJ Shoes respecta cele mai inalte standarde de calitate. Producatorul de incaltaminte copii PJ foloseste materiale naturale si calapoade confortabile.

30 alte produse in aceeasi categorie: