Livrare

Livrare

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil, situația stocului de pe site nu este în timp real, acesta se actualizeaza saptamanal. Produsele comandate de pe site-ul incaltaminte-copii.ro sunt livrate prin curier rapid in 24- 72 ore in orice localitate din Romania. Pentru orasele mari livrarea produselor  se poate realiza  inclusiv SAMBATA. Taxa de Transport prin Curierul Rapid este unica pentru toate  localitatile (orase)din tara: 15 RON pentru comenzi cu valoarea pana la 249 RON prin curier rapid.
Oferta -GRATUIT pentru comenzi cu valoarea mai mare de 250 RON (cu exceptia produselor din categoria LA JOACA).

In cazul in care nu sunteti disponibil(a) in acest interval orar, va rugam sa specificati o alta adresa (de exemplu, adresa de la serviciu). Refuzul comenzii de catre client sau imposibilitatea contactarii clientului de catre curierul care foloseste datele de contact oferite de client, reprezinta o abatere de la conditiile de Livrare si Returnare.

In cazul producerii unui astfel de eveniment vom atentiona in scris (prin e-mail) clientul. In cazul repetarii unui astfel de eveniment ne rezervam dreptul de a nu mai onora nicio comanda respectivului client si de a retrage accesul la site fara o notificare prealabila.

martie 27, 2020 admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *